image description

Ajankohtaista

HAEMME JURISTIA TYÖLAINSÄÄDÄNNÖN OPETTAJAKSI

Olet jo ainakin jonkin verran kokemusta hankkinut kouluttamisen ja oppimisen ammattilainen. Hallitset kouluttamisen lisäksi koulutuksen suunnittelun ja siihen liittyvän taloudellisen ajattelun. Sinulla on ylempi oikeustieteen korkeakoulututkinto ja olet kiinnostunut avainasiakkaiden kanssa tehtävästä sidosryhmäyhteistyöstä. Tunnet suomalaista työmarkkinakenttää ja järjestötoimintaa. Lisäksi sinulle on kertynyt juridiikan käytännön osaamista ja osaat toimia asiantuntijaorganisaatiossa kannustavasti ja muita arvostaen. Tulevaisuuden oppimisen tavat, oppimisen kaikkiallisuus ja oppimisen digitalisaatio ovat sinulle jo tuttuja tai olet innokas kehittämään itseäsi myös niiden alueella todelliseksi tulevaisuuden oppimisen osaajaksi.

Työlainsäädännön koulutusten suunnittelusta olet valmis kantamaan kokonaisvastuun ja toimit opettajana koulutusasiakkaidemme toimintaympäristön huomioiden.

Tarjoamme työpaikaksesi ajanmukaisen oppimisympäristön Helsingin ydinkeskustassa, paikan asiantuntijatiimissämme ja osaavan organisaation tuen. Työsuhteissamme noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta (vuosityöajassa olevat kansanopistot). Työsuhde alkaa 15.2.2018 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 4kk:n koeaikaa.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse 15.1.2018 klo 16 mennessä HRD-asiantuntijallemme osoitteella sanna.leino@aktiivi-instituutti.fi

Emme valitettavasti voi vastata sähköpostitse lähetettyihin kyselyihin. Lisätietoja saat puhelimitse seuraavasti:

Koulutusjohtaja Jari Tuomainen, puh. 050 467 8770 (ma 8.1. klo 14-15, to 11.1. klo 14-15 ja ma 15.1. klo 10-11)