image description

Ajankohtaista

Lähiopetus on keskeytetty koronaviruksen hillitsemiseksi

Aktiivi-Instituutin lähiopetus on keskeytetty 18.3.-31.5.2020. Koulutukset perutaan lukuun ottamatta Tyky-seminaaria, joka toteutetaan etänä.

Tyky-seminaari etänä: Älyllinen haastaminen ja itsensä johtaminen

Etänä järjestettävän seminaarin ohjelma julkaistaan pian

Reijo Jouttimäki: Valmentava johtaminen on arvostava, osallistava ja tavoitteellinen tapa vaikuttaa

BLOGI: Muuttuva työelämä vaatii muuttuneet tavat johtaa ja organisoida työtä. Miten valmentavaa johtamista voi hyödyntää?

Tammikuun tapaamisessa juhlittiin uusia työmarkkina- ja työsuojelukonsultteja

Työmarkkina- ja työsuojelukonsulttien valmistujaisjuhlaseminaarissa hotelli Presidentissä puhutaan resilienssistä, työelämämuutoksesta, onnellisuudesta ja itseohjautuvuudesta.

Rinnekodin Turvallista työpäivää -työpaja kokoontui Aktiivi-Instituutissa

Aktiivi-Instituutti tarjosi yhteistyö-kumppaninsa työpajatyöskentelylle raamit, joihin kuului turvakoulutuksen lisäksi kokoontumistilat kaupungin ydinkeskustassa.

Sponsorointiohjelma

Sponsorointiohjelman tavoitteena on tukea ja tehdä yhteistyötä valikoitujen kohteiden tai hankkeiden kanssa. Ohjelman avulla haluamme edistää yhteiskunta- ja ympäristövastuutamme. Tutustu hakuohjeisiin.

Aktiivi-Instituutti koordinoi DigiTaito-hanketta

Valtakunnallisen kehittämis- ja koulutushankkeen tavoitteena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työntekijöiden digitaalisen osaamisen perustaitoja pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen, Oulun ja Kuopion alueilla.

Avoimen yliopiston opintoja keväällä 2020

Avoin yliopisto tarjoaa mahdollisuuden osaamisen vahvistamiseen tai sen päivittämiseen työelämän tarpeisiin. Avoimen yliopiston opinnoilla voit ylläpitää ammattitaitoasi tai päästä uuden uran alkuun. Opinnot suunnitellaan niin, että ne on mahdollista suorittaa joustavasti työn ohessa.

Vaikuta koulutusohjelman sisältöön

Mistä aiheista sinä kaipaisit koulutusta? Kenet haluaisit nähdä luennoimassa? Missä haluaisit koulutusta järjestettävän? Ehdota ennakkoluulottomasti pieniä tai suuria ideoita. Me käsittelemme niitä osana ensi vuoden koulutussuunnittelua.