image description

Ajankohtaista

Ilmoittaudu Työsuojelukonsultin tutkintoon 10.6. mennessä

Tutkintouudistuksen myötä lähijaksot on tarkemmin teemoitettu. Verkon käyttöä tehostetaan lisäämällä verkkomateriaalia ja hyödyntämällä esim. webinaareja ja videoita. Lähijaksoilla käsitellään kurssilaisten omia case-esimerkkejä ja lähijaksojen sisällöissä otetaan paremmin huomioon kurssilaisten toiveita.

Eloseminaari 29.-30.8.2019

Eloseminaarin teemana on jatkuva parantaminen – parempi työelämä. Ilmoittaudu 14.6. mennessä!

Sponsorointiohjelma

Sponsorointiohjelman tavoitteena on tukea ja tehdä yhteistyötä valikoitujen kohteiden tai hankkeiden kanssa. Ohjelman avulla haluamme edistää yhteiskunta- ja ympäristövastuutamme. Tutustu hakuohjeisiin.

Minna Lindforsin opiskelupäiväkirja

Seuraa työsuojelukonsultiksi valmistuvan Minna Lindforsin huomioita ja mietteitä opiskelujen edetessä

Aktiivi-Instituutti koordinoi DigiTaito-hanketta

DigiTaito on valtakunnallinen kehittämis- ja koulutushanke, jonka tavoitteena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimivien työntekijöiden digitaalisen osaamisen perustaitoja. Hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan koulutuskokonaisuuksia pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen, Oulun ja Kuopion alueilla.

Ennakkotietoa avoimen yliopiston opinnoista 2019-2020

Helsingin aikuisopiston monipuolisessa avoimen yliopiston tarjonnassa on yhteensä 56 eri suomalaisten yliopistojen tiedekuntien opintoja. Mukana on useita 25 op:n perusopintokokonaisuuksia, kuten esimerkiksi kasvatus- ja kauppatieteiden, psykologian sekä sosiaali-, terveys- ja hyvinvoinnin alalta. Tarjolla on myös oikeus- ja luonnontieteiden sekä viestinnän ja median opintomahdollisuuksia.

Vaikuta koulutusohjelman sisältöön

Mistä aiheista sinä kaipaisit koulutusta? Kenet haluaisit nähdä luennoimassa? Missä haluaisit koulutusta järjestettävän? Ehdota ennakkoluulottomasti pieniä tai suuria ideoita. Me käsittelemme niitä osana vuoden 2020 koulutussuunnittelua.

Tammikuun tapaamisessa 24.-25.1.2019 juhlittiin työmarkkinakonsultteja

Tammikuun tapaamisen aiheena oli yhdenvertainen kohtelu työelämässä ja vastavalmistuneiden työmarkkinakonsulttien juhlistaminen

Teppo Näivön opiskelupäiväkirja

Lue Tepon tiestä työmarkkinakonsultiksi 2018