image description

Ajankohtaista

Rinnekodin Turvallista työpäivää -työpaja kokoontui Aktiivi-Instituutissa

Aktiivi-Instituutti tarjosi yhteistyö-kumppaninsa työpajatyöskentelylle raamit, joihin kuului turvakoulutuksen lisäksi kokoontumistilat kaupungin ydinkeskustassa.

Valmennusohjelma vapaan sivistystyön organisaatioiden johtajille ja esimiehille

Koulutukset alkavat helmi-maaliskuussa 2020 Helsingissä ja Oulussa. Valmennusohjelma perehdyttää valmentavan, osallistavan ja vuorovaikutteisen johtamisen mahdollisuuksiin. Valmentajat ovat johdon kouluttamisen huippuasiantuntijoita.

Tammikuun tapaaminen – Ennakoinnilla työelämän edelläkävijäksi 30.-31.1.2020

Työmarkkina- ja työsuojelukonsulttien valmistujaisjuhlaseminaarissa hotelli Presidentissä puhutaan resilienssistä, työelämämuutoksesta, onnellisuudesta ja itseohjautuvuudesta.

Sponsorointiohjelma

Sponsorointiohjelman tavoitteena on tukea ja tehdä yhteistyötä valikoitujen kohteiden tai hankkeiden kanssa. Ohjelman avulla haluamme edistää yhteiskunta- ja ympäristövastuutamme. Tutustu hakuohjeisiin.

Minna Lindforsin opiskelupäiväkirja

Seuraa työsuojelukonsultiksi valmistuvan Minna Lindforsin huomioita ja mietteitä opiskelujen edetessä

Aktiivi-Instituutti koordinoi DigiTaito-hanketta

Valtakunnallisen kehittämis- ja koulutushankkeen tavoitteena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työntekijöiden digitaalisen osaamisen perustaitoja pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen, Oulun ja Kuopion alueilla.

Avoimen yliopiston opintoja 2019-2020

Avoin yliopisto tarjoaa mahdollisuuden osaamisen vahvistamiseen tai sen päivittämiseen työelämän tarpeisiin. Avoimen yliopiston opinnoilla voit ylläpitää ammattitaitoasi tai päästä uuden uran alkuun. Opinnot suunnitellaan niin, että ne on mahdollista suorittaa joustavasti työn ohessa.

Vaikuta koulutusohjelman sisältöön

Mistä aiheista sinä kaipaisit koulutusta? Kenet haluaisit nähdä luennoimassa? Missä haluaisit koulutusta järjestettävän? Ehdota ennakkoluulottomasti pieniä tai suuria ideoita. Me käsittelemme niitä osana vuoden 2020 koulutussuunnittelua.

Tammikuun tapaamisessa 24.-25.1.2019 juhlittiin työmarkkinakonsultteja

Tammikuun tapaamisen aiheena oli yhdenvertainen kohtelu työelämässä ja vastavalmistuneiden työmarkkinakonsulttien juhlistaminen