image description

Ajankohtaista

Ammattina esimies – lähiesimiestyön ammattitutkintoon johtava esimieskoulutus

Aktiivi-Instituutti järjestää sote-esimiehille tarkoitetun valmennusohjelman yhteistyössä Seurakuntaopiston kanssa ajalla lokakuu 2020-toukokuu 2021. Tutustu esitteeseen ja tarkista tutkinnon valtakunnalliset perusteet.

Syksylle siirrettyjä koulutuksia

Aktiivi-Instituutin keväältä peruttuja koulutuksia on siirretty pidettäväksi syksyllä 2020. Tutustu uusiin ajankohtiin ja ilmoittaudu.

Maksutonta johtamiskoulutusta vapaan sivistystyön esimies- ja johtamistyötä tekeville

Ilmoittaudu opetushallituksen rahoittamaan hankkeeseen ja nouda vinkit organisaation johtamisesta vaikuttavasti kohti yhteistä suuntaa, työntekijöiden innostamisesta, neuvottelemisesta ja keinoista ristiriitatilanteissa sekä organisaatiomuutosten läpiviennistä.

Tyky-etäseminaarin tunnelmia

TYKY-etäseminaarin aiheena oli ”älyllinen haastaminen ja itsensä johtaminen”. Verkossa toteutettuun seminaariin osallistui yli 130 SuPerin, Tehyn ja Jytyn edustajaa. Lue kooste päivän kohokohdista.

Lähiopetus on keskeytetty koronaviruksen hillitsemiseksi

Aktiivi-Instituutin lähiopetus on keskeytetty kesäkuun loppuun asti. Lisätietoa etänä toteutettavista koulutuksista touko- ja kesäkuussa.

Suorita avoimen yliopiston opintoja 2020–2021

Aktiivi-Instituutti tarjoaa mahdollisuuden osaamisen vahvistamiseen tai sen päivittämiseen työelämän tarpeisiin. Avoimen yliopiston opinnoilla voit ylläpitää ammattitaitoasi tai päästä uuden uran alkuun joustavasti työn ohessa.

Hyvinvointiklipit

Hyvinvoinnin asiantuntijat Mikko Harkonmaa ja Hannu Suominen käsittelevät mielen ja kehon hyvinvointia. Katso viikoittainen videoklippi ja aloita matka kohti oman hyvinvoinnin asiantuntijuutta!

Reijo Jouttimäki: Valmentava johtaminen on arvostava, osallistava ja tavoitteellinen tapa vaikuttaa

BLOGI: Muuttuva työelämä vaatii muuttuneet tavat johtaa ja organisoida työtä. Miten valmentavaa johtamista voi hyödyntää?

Tammikuun tapaamisessa juhlittiin uusia työmarkkina- ja työsuojelukonsultteja

Työmarkkina- ja työsuojelukonsulttien valmistujaisjuhlaseminaarissa hotelli Presidentissä puhutaan resilienssistä, työelämämuutoksesta, onnellisuudesta ja itseohjautuvuudesta.