image description

Ajankohtaista

Aktiivi-Instituutin syksyn koulutukset järjestetään etätoteutuksena

Koulutukset toteutetaan etänä koronavirustilanteen hillitsemiseksi 24.8.2020 alkaen toistaiseksi. Koulutuksiin ilmoittautuville lähetetään kutsu, jossa on lisätietoa etäkoulutuksen toteutustavasta.

Luottamusmies, fysioterapeutti Sari Kivelä: Samanhenkisistä ihmisistä saa inspiraatiota ja tukea ajatuksilleen

Tässä sarjassa esittelemme Aktiivi-Instituutin koulutuksia suorittaneita opiskelijoita.

Ammattina esimies – lähiesimiestyön ammattitutkintoon johtava esimieskoulutus

Aktiivi-Instituutti järjestää sote-esimiehille tarkoitetun valmennusohjelman yhteistyössä Seurakuntaopiston kanssa ajalla lokakuu 2020-toukokuu 2021. Tutustu esitteeseen ja tarkista tutkinnon valtakunnalliset perusteet.

Syksylle siirrettyjä koulutuksia

Aktiivi-Instituutin keväältä peruttuja koulutuksia on siirretty pidettäväksi syksyllä 2020. Tutustu uusiin ajankohtiin ja ilmoittaudu.

Maksutonta johtamiskoulutusta vapaan sivistystyön esimies- ja johtamistyötä tekeville

Ilmoittaudu opetushallituksen rahoittamaan hankkeeseen ja nouda vinkit organisaation johtamisesta vaikuttavasti kohti yhteistä suuntaa, työntekijöiden innostamisesta, neuvottelemisesta ja keinoista ristiriitatilanteissa sekä organisaatiomuutosten läpiviennistä.

Tyky-etäseminaarin tunnelmia

TYKY-etäseminaarin aiheena oli ”älyllinen haastaminen ja itsensä johtaminen”. Verkossa toteutettuun seminaariin osallistui yli 130 SuPerin, Tehyn ja Jytyn edustajaa. Lue kooste päivän kohokohdista.

Suorita avoimen yliopiston opintoja 2020–2021

Aktiivi-Instituutti tarjoaa mahdollisuuden osaamisen vahvistamiseen tai sen päivittämiseen työelämän tarpeisiin. Avoimen yliopiston opinnoilla voit ylläpitää ammattitaitoasi tai päästä uuden uran alkuun joustavasti työn ohessa.

Sote-ammattilainen – pysy digivauhdissa!

Korona-aika on osoittanut, miten tärkeitä digitaaliset ovat työelämässä. DigiTaito-hankkeen kurssit ja avoin oppimisympäristö vahvistavat sote-ammattilaisten digiosaamista.

Hyvinvointiklipit

Hyvinvoinnin asiantuntijat Mikko Harkonmaa ja Hannu Suominen käsittelevät mielen ja kehon hyvinvointia. Katso viikoittainen videoklippi ja aloita matka kohti oman hyvinvoinnin asiantuntijuutta!