image description

Ajankohtaista

Tammikuun tapaaminen – Ennakoinnilla työelämän edelläkävijäksi 30.-31.1.2020

Ilmoittaudu valmistuvien työmarkkina- ja työsuojelukonsulttitutkinnon opiskelijoiden juhlaseminaariin Hotelli Presidentissä 1.12. mennessä.

Merkityksellinen työ – Positiivisen psykologian tieteellisiä lähtökohtia työelämässä kukoistamiseen

Kouluttaja Emma Nordbackin uusi kurssi 7.-8.11. on käytännönläheinen tieteellisestä lähtökohdaltaan huolimatta ja se sopii kaikille onnellisuudesta kiinnostuneille

Sponsorointiohjelma

Sponsorointiohjelman tavoitteena on tukea ja tehdä yhteistyötä valikoitujen kohteiden tai hankkeiden kanssa. Ohjelman avulla haluamme edistää yhteiskunta- ja ympäristövastuutamme. Tutustu hakuohjeisiin.

Minna Lindforsin opiskelupäiväkirja

Seuraa työsuojelukonsultiksi valmistuvan Minna Lindforsin huomioita ja mietteitä opiskelujen edetessä

Aktiivi-Instituutti koordinoi DigiTaito-hanketta

DigiTaito on valtakunnallinen kehittämis- ja koulutushanke, jonka tavoitteena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimivien työntekijöiden digitaalisen osaamisen perustaitoja. Hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan koulutuskokonaisuuksia pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen, Oulun ja Kuopion alueilla.

Avoimen yliopiston opintoja 2019-2020

Avoin yliopisto tarjoaa mahdollisuuden osaamisen vahvistamiseen tai sen päivittämiseen työelämän tarpeisiin. Avoimen yliopiston opinnoilla voit ylläpitää ammattitaitoasi tai päästä uuden uran alkuun. Opinnot suunnitellaan niin, että ne on mahdollista suorittaa joustavasti työn ohessa.

Vaikuta koulutusohjelman sisältöön

Mistä aiheista sinä kaipaisit koulutusta? Kenet haluaisit nähdä luennoimassa? Missä haluaisit koulutusta järjestettävän? Ehdota ennakkoluulottomasti pieniä tai suuria ideoita. Me käsittelemme niitä osana vuoden 2020 koulutussuunnittelua.

Tammikuun tapaamisessa 24.-25.1.2019 juhlittiin työmarkkinakonsultteja

Tammikuun tapaamisen aiheena oli yhdenvertainen kohtelu työelämässä ja vastavalmistuneiden työmarkkinakonsulttien juhlistaminen

Teppo Näivön opiskelupäiväkirja

Lue Tepon tiestä työmarkkinakonsultiksi 2018