image description

Ajankohtaista

Suorita avoimen yliopiston opintoja 2021-2022

Avoimen yliopiston opinnot vastaavat muuttuvan työelämän tarpeisiin. Yksittäisten opintojaksojen avulla voit lisätä, täydentää tai syventää ammatillista osaamistasi ja parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä tai uudelleensijoittua työmarkkinoilla. Avoimessa yliopistossa opiskelu merkitsee yliopisto-opintojen suorittamista ilman ikärajaa ja pohjakoulutusvaatimuksia.

Aktiivi-Instituutti tarjoaa vuosittain useita avoimen yliopiston opintoja samaan organisaatioon kuuluvan Helsingin aikuisopiston kanssa. Opinnot toteutetaan yhteistyössä suomalaisten yliopistojen kanssa.

Opintoja on mahdollista suorittaa eri tavoin joustavasti työn ohessa: verkko- ja monimuoto-opintoina sekä lähiopetuksena.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu opiskelemaan

Kevään 2022 tarjonnassamme on opintoja kauppatieteen, oikeustieteen, psykologian, sosiaali- ja terveysalan, terveyden ja hyvinvoinnin sekä viestinnän ja journalistiikan alalta.

Hyödynnä liittosi tarjoamat edut

Tehyn jäsen
Ammattiliitto Pron jäsen

Lisätietoja ja opintoneuvonta

Opiskelu avoimessa yliopistossa

Koulutusesite (pdf)

Aktiivi-Instituutti | Koulutussuunnittelija Marita Parkkonen | 050 477 3866 | marita.parkkonen@helao.fi

**

Aktiivi-Instituutti on kaikille avoin työelämän koulutus- ja kehittämiskeskus, joka kouluttaa henkilöstönedustajia, luottamusmiehiä, työsuojeluvaltuutettuja ja -päälliköitä, järjestötoimijoita sekä muita työelämän asioista kiinnostuneita.

Helsingin aikuisopisto on yksi Suomen suurimmista yksityisistä kansalaisopistoista ja kaikille avoin oppimisen ja hyvinvoinnin keskus. Opisto tarjoaa vuosittain yli 1000 kansalaisopistokurssia.