image description

Ajankohtaista

Haemme neuvottelu- ja vuorovaikutustaitojen kouluttajaa

Haemme neuvottelu- ja vuorovaikutustaitojen kouluttajaa Aktiivi-Instituuttiin.

Tehtäväsi on kouluttaa asiakkaitamme neuvottelu-, vuorovaikutus-, esiintymis- ja vaikuttamistaidoissa. Kouluttajana toimimisen lisäksi vastaat viestintäkoulutusten suunnittelusta, joten työhösi kuuluu myös yhteistyötä niin asiakkaiden kuin muiden kouluttajien kanssa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto viestinnän tai muulta soveltuvalta alalta, kokemusta neuvottelu- ja vuorovaikutustaitojen kouluttamisesta ja kyky antaa laadukasta opetusta myös digitaalisissa kanavissa.

Lisäetua tuovat pedagoginen pätevyys, työmarkkinakentän tuntemus ja koulutuksen suunnitteluun liittyvä taloudellinen ajattelu.

Kouluttajan työsuhde on määräaikainen vakituisen työntekijän sijaisuus ajalla 1.9.2021–30.9.2022. Työsuhteissamme noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 21.5.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sanna.leino@helao.fi.

Emme valitettavasti voi vastata sähköpostitse lähetettyihin kyselyihin. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse koulutuspäällikkö Emma Nordbackilta, puh. 040 745 7609 seuraavina aikoina: 11.5. klo 13-14 ja 17.5. klo 13-14.

Aktiivi-Instituutti on yksityinen kansanopisto, jonka erityistehtävä on työelämän kehittäminen. Koulutamme henkilöstön edustajia ja muita järjestöaktiiveja kansalaisvaikuttajiksi työmarkkinoihin, työympäristöön ja työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Opiston ylläpitäjä on ammattiliittojen muodostama Toimihenkilöjärjestöjen Opintoliitto ry. Opiston toiminta alkoi vuonna 1972.