image description

Ajankohtaista

Kouluttaja Leo Junno: ”Arvostan vapaaehtoisesti oman työnsä ohessa yhteisiä asioita edistäviä ihmisiä”

Leo Junno, DI, AmO, Eurotrainer
Kouluttaja (työsuojelu ja työhyvinvointi)

Suomalaiset työpaikat elävät monien paineiden ristiaallokossa. Työntekijöiden asema, oikeudet ja työn teettämisen ehdot ja muodot ovat murroksessa. Resursseista on jatkuvasti pulaa. Hyvä inhimillinen työelämä on kuitenkin tavoite, jota kannatetaan laajasti. Henkilöstön edustajat voivat antaa panoksensa ja työntekijöiden näkemyksen mukaan työpaikan yhteistyöhön ja kehittämiseen. Arvostan suuresti näitä vapaaehtoisesti oman työnsä ohessa yhteisiä asioita edistäviä ihmisiä ja saan suurta tyydytystä, kun voin olla omalta osaltani valmentamassa henkilöstön edustajia heidän tärkeässä tehtävässään.

Olen Aktiivi-Instituutin uusi työsuojelun ja työhyvinvoinnin kouluttaja. Olen toiminut työelämäkoulutusten, mm. työhyvinvoinnin ja työsuojelun kouluttajana ja koulutussuunnittelijana vuodesta 2010. Lisäksi olen fasilitoinut työyhteisöjen ja yhdistysten hallitusten toiminnan kehittämistä. Verkkopedagogiikkaan perehtyneenä olen ollut kehittämässä verkossa tapahtuvia koulutuksia, seminaareja ja -kokouksia. Suomessa toteutettujen koulutusten lisäksi olen suunnitellut ja toteuttanut koulutuksia eurooppalaisten ammattijärjestöjen verkostossa eri EU-maissa.

Työskentelyäni leimaa asiakas- ja ratkaisukeskeisyys. Sopivilla opetus- ja ohjausmenetelmävalinnoilla haluan varmistaa, että uuden tiedon omaksuminen ja yhdessä kehittäminen on innostavaa niin verkossa kuin lähikoulutuksissakin.

Vapaa-aikaani vietän mielellään ulkoillen, keväästä syksyyn merellä purjeveneellä ja talvisin jäällä suksilla.

leo.junno@aktiivi-instituutti.fi | 050 341 8068