image description

Ajankohtaista

Merkityksellinen työ – Positiivisen psykologian tieteellisiä lähtökohtia työelämässä kukoistamiseen

Kouluttaja Emma Nordbackin uusi kurssi 7.-8.11. niille yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille, joita kiinnostaa työn merkityksellisyyden kokemuksen vahvistaminen.

Työn merkityksellisyys korostuu maailmassa, jossa muutos luo irrallisuutta ja robotisaatio ja automaatio antavat tilaa ihmisyydelle. Sen lisäksi, että työ vie suuren osan valveillaoloajastamme, se on yksi parhaimmista areenoista kehittää ja käyttää kykyjämme, joiden kautta voimme lisätä merkityksen kokemusta elämässämme. Toisaalta työ voi olla areena, jolla oma todellinen potentiaalimme jää hyödyntämättä tai näyttäytyy vain häivähdyksinä.

Se mitä työssä tapahtuu, vaikuttaa työntekijään niin työssä kuin vapaa-ajalla. Työ voi näännyttää ja kurjistaa tai olla täyttymyksen, itsensä toteuttamisen ja kehittämisen keidas. Kysymykset kuten ”mikä on työn vaikutus hyvään elämään”, ”minkälainen työ vahvistaa tai heikentää ihmisen kokonaisvaltaista kukoistusta ja merkityksellisyyden kokemusta” ja ”miten työssä voidaan tukea inhimillistä hyvinvointia arjen johtamistekoina” ovat jääneet kuitenkin verrattain vähäiselle huomiolle yhteiskunnallisessa ja työelämäeettisessä keskustelussa. Maailmassa, jossa ihminen on ja tulee olemaan työnantajan tärkein resurssi, kysymykset ovat kuitenkin kriittisiä.

Kurssilla sukelletaan näiden kysymysten ytimeen. Kurssi tarjoaa tuoreen tieteellisen lähtökohdan työelämän keskeisten kysymysten pohtimiselle ja tarkastelulle käytännön harjoituksilla höystettynä.

Lisätietoja koulutuksesta

Aika: 7.-8.11.
Paikka: Aktiivi-Instituutti
Majoitus: Hotel Helka

Kouluttaja: koulutuspäällikkö, työnohjaaja STOry Emma Nordback Aktiivi-Instituutista
emma.nordback@aktiivi-instituutti.fi | puh. 040 745 7609

Ilmoittautuminen

3.10.2019 mennessä

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittautumisesta.

Hinta

400 € (sis. opetuksen, opetusmateriaalin ja ruokailut)