image description

Ajankohtaista

Opiskelupäiväkirja

Tässä sarjassa seuraamme työmarkkinakonsultiksi valmistuvan Teppo Näivön (pääluottamusmies, Jyty) opiskeluvaiheita.

Lokimerkintä: 5.-8.2.2018

Maanantaina tuntui jännältä. Jotain uutta, jotain tuttua, hieman jännittävää. En yleensä hirveästi tuppaa jännittämään uusia tilanteita tai ihmisiä ja näinhän siinä kävi jo heti aulaan saapuessa, että löysin mukavia, täysin tuntemattomia tyyppejä, joilla sama matka yhteiseen päämäärään.

Jos ajatellaan päivä kerrallaan.

Maanantaina aloitimme tutustumalla toisiimme ja saimme oppia Optiman käytössä, helppoa, jos on joskus jotakin verkkopalvelua selannut.

Seuraavana päivänä päästiin tutustumaan Sanomatalolle ja kyselemään kiperiä kysymyksiä parille toimittajalle. Käynti oli todella miellyttävä ja kiinnostava, hienoa nähdä tuoreen median syntymää.

Iltapäivästä kävimme läpi sosiaalisen median vaikuttamista ja erilaisia palveluita. Itse löysin Twitterin. Käytän tätä suoraan tiedonhankintaan oikeiden ihmisten ja kanavien seuraamisessa. Vaikuttaa hyvältä!

Illasta päästiin syömään Matti Pellonpään ja Tauno Palon ”kantapaikkaan” herkullisia ruoka-annoksia, kuten Vorshmackkia ja lettua.

Seuraavien päivien aiheina oli muutosviestintää ja sen käytäntöjä. Käytännön esimerkkeinä saimme kuulla Koskelan yhteisön muutoksesta ja muutoksessa käytetyistä työkaluista viestinnässä sekä johtamisessa. Yleisesti hyvin mielenkiintoista, kun ajattelee omaa työyhteisöään ja löytää myös sopivia tekniikoita parantamaan työhyvinvointia kuin jaksamistakin.

Mieletön kurssiporukka, hyvät luennoitsijat ja iloinen ammattimainen ote. Uskon, että tulee antoisa vuosi 🙂

Pidin kovasti päivistä Aktiivi-Instituutissa, oli kivaa.