image description

Ajankohtaista

Avoimen yliopiston opinnoilla syvennät ammatillista osaamistasi

Avoimen yliopiston opinnot vastaavat muuttuvan työelämän tarpeisiin. Yksittäisten opintojaksojen avulla voit lisätä, täydentää tai syventää ammatillista osaamistasi ja parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä tai uudelleensijoittua työmarkkinoilla. Avoimessa yliopistossa opiskelu merkitsee yliopisto-opintojen suorittamista ilman ikärajaa ja pohjakoulutusvaatimuksia.

Helsingin aikuisopisto järjestää vuosittain useita Avoimen yliopiston opintoja yhteistyössä suomalaisten yliopistojen kanssa. Osa opinnoista on lähi- ja osa verkkokursseja. Helsingin aikuisopisto on Aktiivi-Instituutin ylläpitäjän, Toimihenkilöjärjestöjen Opintoliitto ry:n Töölössä sijaitseva kansalaisopisto.

Tutustu Helsingin aikuisopiston järjestämiin Avoimen yliopiston opintokokonaisuuksiin, jotka käsittävät mm. kauppa-, oikeus-, terveyshallintotieteen, terveydenhuollon, hoitotieteen ja ravitsemustieteen opintoja.

Tässä muutamia poimintoja vuoden 2019 tarjonnasta:

  • Kauppatieteellisten opintojen opintojaksot (Henkilöstöjohtaminen 7 op, Yrityksen liiketoimintasuunnitelma 5 op, Muutoksen johtaminen 5 op, Markkinoinnin avainprosessit 7 op ja Vientimarkkinointi 5 op)
  • Talousoikeustieteen opintojaksot (Sopimus- ja korvausoikeus 6 op, Organisaatio-oikeus 6 op ja Vero-oikeus 6 op)
  • Hoitotieteen aineopinnot 35 op
  • Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen osaamiskokonaisuus 26 op
  • Sosiaalipediatria 3 op

Lue lisää opiskelusta Avoimessa yliopistossa.